Sanja Stanković našla dečka: Nemam više želju da budem sa ženama!

27.06.2022

11:06

Sanja Stanković

Sanja Stanković konačno našla dečka

Bivša zadrugarka Sanja Stanković već neko vreme uživa u srećnoj emotivnoj vezi sa muškarcem kog za sada krije, ali priznaje da joj se i dalje udvaraju žene.

Danas ljudima ne smeta da se udvaraju iako znaju da si zauzet i srećan. Pišu mi i muškarci i žene, mada moram da priznam da su devojke mnogo originalnije u muvanju. Kod muškaraca je sve standardno, klasika, dok žene šalju lepe poruke, originalne, zanimljve, znaju da budu i jako duhovite. To što devojka ima dečka, njima ne smeta, znaju da nisu jedni drugim konkurencija, istakla je Sanja za Svet.

– Iskreno, ja sam imala to iskustvo sa Matorom i više nemam želju da budem sa ženama. Ne radi me to više. To je bila ludačka energija, ludački odnos i što se mene tiče, tu je stavljena tačka na bilo kakvu šemu te vrste sa ženama. Sa druge strane, muku mučim sa tim nežnijim polom, kako ga nazivaju, jer ima baš ljubomornih devojaka. Stalno prave neke zvrčke, probleme, bave se i vradžbinama… Šta ćeš, smeta ljudima što sam srećna, ispunjena, ostvarena i voljena – zaključila je ona.

 

IZVOR: Svet

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije