Posvećeno bivšim ženama: Darko Lazić snimio spot za novu pesmu

01.06.2022

12:06

Darko Lazić

Dragan Gajić

Darko Lazić nakon skandala izbacuje novu pesmu

Posle skandala koji je napravio kada je zbog vožnje u alkoholisanom stanju završio u policiji, Darko Lazić odmah se bacio na posao pa je snimio spot za novu pesmu “Moje bivše žene”.

Pevač je u ovoj pesmi potkačio sve svoje bivše, a jedan stih kaže:Od toliko dobrih i lepih momaka, vi ste izabrale mene najvećeg ludaka!”

Darko Lazić

Dragan Gajić

Darko besan na kolege

Međutim, čim je došao na snimanje spota Darko je odmah tražio viski, a kada se zagrejao, obukao je fudbalski dres i izašao na teren da snima scene. Lazić je i dalje besan što su njegove skandale mnogi pevači i pevačice javno komentarisali i osudili, pa je rešio da im žestoko odgovorio.

“Jadni su svi ti ljudi koji mene napadaju i osuđuju, a ne vide sebe i šta oni rade. Evo ja ću da kažem, to što oni rade je sto puta gore od onoga za šta mene napadaju, ali to je njihova sramota! Od sada gledam samo svoja posla i niko me ne zanima”, kaže Darko koji nije hteo da imenuje pevačice u koje se razočarao.

Darko Lazić

Dragan Gajić

Inače, posle raskida sa Barbarom sve se više šuška da se pevač miri sa bivšom ženom Marinom kojoj lajkuje sve slike na Instagramu, ali on to još uvek ne želi da potvrdi javno.

 

 

Pročitajte: Sukob Tamare i Kaće ne jenjava: Nove prozivke na račun pevačice u sve je umešan i Darko Lazić

Još iz kategorije