Bol ne prolazi: Održan šestomesečni pomen Mrki, Bekuta neutešna

02.06.2022

11:06

Ana Bekuta

STAR

Pomen Milutinu Mrkonjiću

Tužna i uplakana Ana Bekuta pojavila se na Novom groblju kako bi svom Mrki održala šestomesečni pomen. Stajala je nemo posmatrajući njegov grob, dok su je sa obe strane pridržavali unuka Sonja i unuk Branko koji su joj najveća podrška otkad je soatala bez životnog partnera. Svoju tugu i suze krila je crnim naočarima i elegantnim šeširom.

Kako su Mrkine partijske kolege došle da mu odaju počast i donesu cveće, pre svih Ivica Dačić, Ana je sama ređala bukete cveća na grob i nikome nije davala da se meša, a njen venac od belih rada u obliku srca je zauzeo centralno mesto.

Pomen Mrki- Ana Bekuta i dalje slomljena od bola

Ljubila je grob i mazila ploču, dok je uz nju stajala njena majka Milica Polić koja je mnogo volela Milutina, kao i Anin sin Igor. Iako su svi očekivali da će doći i Mrkina prva žena Daša, ona se ipak nije pojavila. Kako se šuška, želela je da izbegne gužvu, pa će navodno doći neki drugi dan.

 

Na spomeniku je postavljen QR kod koji se očitava mobilnim telefonom i onda svi mogu pogledati Mrkinu biografiju, a Ana je nekoliko puta prinosila svoj mobilni da proveri da li sve funkcioniše kako treba.

Pročitajte: Ana Bekuta snimila prvu pesmu posle Mrkine smrti! Otpevala je u duetu sa mladom koleginicom!

 

IZVOR: STAR

SLIKE: Dragan Gajić

Još iz kategorije