Brzo preboleo razvod: Bane Mojićević našao novu devojku, otkrio da li je i ona javna ličnost!

28.06.2022

16:06

 

Bane Mojićević sa bivšom suprugom ima dvoje dece

Popularni pevač Bane Mojićević pre dve godine se zvanično razveo od supruge Milice. On sa sada bivšom suprugom ima dvoje dece, sina Radoša i ćerku Mašu.

Bane Mojićević je ponovo zaljubljen

Pevač je nakon toga  izbegavao da priča o bračnim problemima, te gotovo niko nije znao za njihov rastanak, a sada je za Pink priznao da je opet srećan u ljubavi.

– Zaljubljen sam. Ljubav je uzvraćena, imam devojku. Ona nema veze sa javnim poslom. Napravio sam balans između javnog života i normalnog. Ja nekako biram mirne, normalne i povučene devojke. Moraju duše da nam se prepoznaju da bismo bili u vezi. Nekoliko meseci smo zajedno. Ja sam posle 3 godine posle razvoda bio spreman za nove stvari. Naučio sam da ne planiram ništa, ne želim da planiram o zajedničkom životu. Bitno mi je da sam ispunjen, ne razmišljam o tome. Neka sve ide lagano. Ne bih ponovo stao na ludi kamen, ali ako je to prevelika želja moje drage pristao bih. Upoznali smo se preko društvenih mreža – rekao je pevač, a onda se osvrnuo na snimanje spota:

„Odlično sam, sve je u najboljem redu. Nisam bio na odmoru, bio sam vredan u Grčkoj, snimao sam spotove, pa se ne može reći da je to bio odmor“, rekao je Bane.

 

IZVOR: Pink.rs

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije