Ćerka Harisa Džinovića donela odluku pa žestoko razljutila roditelje: Evo o čemu je reč!

28.06.2022

13:06

Haris i Melina Džinović

 Ćerka Harisa Džinovića donela veliku odluku

Ćerka Harisa Džinovića, Đina je nedavno proslavila svoj osamnaesti rođendan.

Međutim mediji su pisali da je poznati pevač navodno veoma je ljut na svoju mezimicu, kao i na njenog dečka fudbalera Andreja Đurića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Ćerka Harisa Džinovića odlazi u inostranstvo

Naime, Đina je rešena da se ne odvaja od svog momka, pa je roditeljima saopštila da će se preseliti sa njim u inostranstvo kada potpiše ugovor.

–  Andrej igra za Crvenu zvezdu, ali je pitanje kada će potpisati ugovor za novi klub. Njemu je cilj da ide preko, tačnije da igra u inostranstvu, što će se desiti od jeseni. Đina i on su već tri godine u vezi i baš se vole, pa je rešila da bude prava partnerka jednog fudbalera i ukoliko Andrej napusti Srbiju, i ona pakuje kofere ‒ rekao je tada izvor Stara i dodao da Haris ćerku i te kako razume, ali da je veoma mlada da sve napusti i krene za partnerom, već da mora da misli na školovanje. Sa druge strane Melina smatra da je Đina pametna devojka, da bi trebalo da je puste i pruže joj podršku – piše „Hello!“

Čini se da je dan odluke bliži nego ikada jer se novitetima na svom profilu na Instagramu Andrej lično pohvalio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AĐ (@andrej.djuricc)

„Novo poglavlje“, napisao je fudbaler pored fotografije i pokazao da karijeru nastavlja u Sloveniji u fudbalskom klubu Domažale.

IZVOR: Hello

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije